Ушни марки
IMAGE Group
За фирмата
        Фирма ДУКОВ е създадена през 1993 г. с предмет на дейност производство на печати за подпечатване на документи. Това е основната специализация, която се поддържа и до днес. С произведените над 15 000 печата, фирмата е един от най-големите производители на печати в Североизточна България.

Един от основните акценти в развитието на Фирма ДУКОВ е непрекъснатото технологично усъвършенстване. Скоро след създаването си фирмата изостави класическата технология за леене на гумени печати и внедри значително по-модерните фотополимери. С течение на годините е натрупан значителен опит в приложението на различни видове фотополимери и технологични режими, което позволява решаването на широк спектър от нестандартни задачи. През 2000 г. във Фирма ДУКОВ започна работа първата в България настолна система за лазерно гравиране и рязане, допълнена през 2003 г. от модерна система за механично гравиране.

Последователното технологично развитие, както и автоматизирането и компютъризирането на производствените процеси, са в основата на емблематичното за Фирма ДУКОВ съчетание от надеждност, високо качество, кратки срокове на изработка и конкурентни цени. Благодарение на използваните съвременни технологии днес се изработват не само мастилени печати, а и всякакви средства за подпечатване и маркиране на документи, опаковки, промишлена продукция и пр. Изпълняват се и разнообразни (предимно нестандартни и дребносерийни) задания за маркиране, надписване и гравиране, основно за сувенири и рекламни цели.

Фирма ДУКОВ има утвърдено дългогодишно сътрудничество с водещи производители на всички видове консумативи за мастилени и други печати. Фирмата предлага повечето от тези консумативи от склад, което позволява бързо и пълно обслужване на клиентите.

В своето развитие Фирма ДУКОВ има две стратегически цели:
- поддържане на специализацията в изработка на печати и статута си на водещ производител в тази област в Североизточна България
- по-нататъшно разработване на възможностите за приложение на технологиите за лазерно и механично гравиране и рязане.

От самото начало на дейността си Фирма ДУКОВ разполага с необходимата официална регистрация за производство на печати към Отдел "Контрол на общоопасните средства" към РДВР - Русе.
Фирмата редовно изпълнява комплексни поръчки на държавни ведомства и организации като местни власти,министерства и техни териториални поделения, Управление "Митници", данъчни служби и др.

Фирма ДУКОВ непрекъснато разширява мрежата си от търговски представители за фирмени печати. Ако Вашият бизнес или местоположение са такива, че много от Вашите клиенти или посетители се интересуват къде могат да си поръчат печат, моля влезте във връзка с нас.