Ушни марки
IMAGE Group
За фирмата


        Фирма ДУКОВ е създадена през 1993 г. с предмет на дейност производство на печати за подпечатване на документи. Това е основната специализация, която се поддържа и до днес. С произведените над 15 000 печата, фирмата е един от най-големите производители на печати в Североизточна България.

Освен с печати фирма Дуков Русе ЕООД разполага и с ОЩЕ 2 лазера за изрязване и гравиране на различни материали : плексиглас, дърво, гравиране на чаши и бутилки. /без порцелан/ Имаме възможност да гравираме метални изделия: Табелки за машини и сувенири: запалки, химикалки, ключодържатели и др.

От самото начало на дейността си Фирма ДУКОВ разполага с необходимата официална регистрация за производство на печати към Отдел "Контрол на общоопасните средства" към РДВР - Русе.
Фирмата редовно изпълнява комплексни поръчки на държавни ведомства и организации като местни власти,министерства и техни териториални поделения, Управление "Митници", данъчни служби и др.

Фирма ДУКОВ непрекъснато разширява мрежата си от търговски представители за фирмени печати. Ако Вашият бизнес или местоположение са такива, че много от Вашите клиенти или посетители се интересуват къде могат да си поръчат печат, моля влезте във връзка с нас.